Loading...

GSZN vrouwendag

zaterdag 16 september 2017

-->

een bemoedigende dag
door vrouwen voor vrouwen.

Stichting Gemeentestichters Zuid-Nederland organiseert op 16 september in Breda een dag van ontmoeting, ondersteuning en opbouw voor vrouwen “beneden de rivieren”. Wij verlangen ernaar om relevante onderwerpen op Bijbelse grondslag te behandelen en een praktische toepassing te geven.

Blijdschap is het thema waar Crissie Boyd ons in de morgen mee zal bemoedigen en confronteren. Tussen de middag verzorgd Loretta’s Broodjesservice in Oosterhout een heerlijke lunch. Het thema wordt vervolgens met een ruim aanbod van workshops uitgediept door vier vrouwen uit verschillende Gemeenten in het zuiden. Hier is er de gelegenheid om in klein verband het onderwerp na te bespreken.

Al met al een dag die je niet wilt missen. Deze dag wordt gratis en vrijblijvend aangeboden. Voor de collecte stellen wij een richtbedrag van € 15 voor.

Locatie: ROC de Rotonde - Groene Woud 2 4834 BC in Breda
Aanvang: 10:00 uur
Contact: 06-39035350

ONTMOETING

Wij bieden een gezellige omgeving met een kop koffie of thee waar je met en door andere vrouwen opgebouwd en bemoedigd mag worden.

BIJBELGETROUW

Wij staan voor diepgaande, begrijpelijke, indringende, praktische en absoluut Bijbelgetrouwe woordverkondiging.

RELEVANT

Wij behandelen onderwerpen die je ondersteunen en bemoedigen in jouw roeping als Godvrezende vrouw.

MELD JE AAN

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, maar weten i.v.m. de catering graag op hoeveel vrouwen wij mogen rekenen. Meld je via deze link aan.