Skip to content


een bemoedigende dag door vrouwen voor vrouwen

Stichting Gemeentestichters Zuid-Nederland organiseert elk jaar op de eerste zaterdag van november. Een dag van ontmoeting, ondersteuning en opbouw voor vrouwen “beneden de rivieren”. Wij verlangen ernaar om relevante onderwerpen op Bijbelse grondslag te behandelen en een praktische toepassing te geven.

Op zaterdag 2 november mag je man op de kids passen of mag je je huiswerk laten liggen om in Waalwijk een dag van bemoediging bij te wonen. De dag begint om 10:00 uur met koffie en ontvangst. Na een korte zangdienst geeft Heather Boyd een 'blijmoedige' overdenking.

Na een sfeervol, gecaterde lunch zullen vrouwen uit verschillende Gemeenten workshops verzorgen. Onze workshops geven ruimte om verder na te denken over het thema of creatief bezig te zijn terwijl je ontspannen met elkaar praat over het thema. We ronden de dag rond 16:00 uur af.

Elk jaar is dit een dag die je niet wilt missen! De vrouwendag wordt gratis aangeboden. We nemen een vrijblijvende collecte voor deelnemers die willen helpen met de kosten. Wél vragen wij dat je je registreert, zodat wij weten op hoeveel deelnemers wij mogen rekenen.

ontmoeting

Een gezellige omgeving met een kop koffie of thee met gebak waar je met en door andere vrouwen opgebouwd en bemoedigd mag worden.

Bijbelgetrouw

Wij staan voor diepgaande, begrijpelijke, indringende, praktische en bovenal Bijbelgetrouwe woordverkondiging.

hart-gericht

Wij behandelen onderwerpen die het hart van jouw roeping als Godvrezende vrouw raken.

praktisch

De workshops zorgen voor een informele manier om Bijbelse lessen met "real life" te verbinden.


Contact


Gemeentestichters Zuid-Nederland

Laan van Everswaard 37 4617LH Bergen op Zoom

info@gszn.nl

David Boyd: 04 13 34 26 50

Daniel Boyd: 06 11 70 86 69

NL25 ABNA 0440 2818 49 t.n.v. "STG GSZN"